第22回名古屋メダルセミナー受賞者が決定しました!

2016NagoyaMedalGold MedalStephen L. Buchwald 教授 (Massachusetts Institute of Technology, USA)

Silver Medal澤村 正也 教授 (北海道大学)

両受賞者による名古屋メダルセミナーは2017年1月27日に名古屋大学 野依記念学術交流館にて行われる予定です。

名古屋メダルについて

〒464-8601 名古屋市千種区不老町

名古屋大学トランスフォーマティブ生命分子研究所 (WPI-ITbM)

伊丹 健一郎

E-mail: nagoya-medal@itbm.nagoya-u.ac.jp

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.